2016, BRING IT!

Wau. Loppuuks tää vuosi jo tänään? Täytyy sanoa että nyt on menty niin lujaa koko vuosi, että se tuntuu nyt jälkeenpäin lähinnä pikakelauksesta.

Voin rehellisesti sanoa, että tämä vuosi oli ylivoimaisesti raskain, mutta myös elämäni paras. Opin enemmän itsestäni kuin koko 25 vuoden aikana yhteensä! Opin esimerkiksi sen, että rakastan mahdottomalta tuntuvia, jopa pelottavia haasteita ja en pelkää yrittää enkä ylittää itseäni. Opin myös sen, että jos on tahtoa, on toivoa ja mahdollisuus! Kaikki ne imelät motivaatio-lauseet yhtäkkiä sopikin mun omaan elämään. Päätin menestyä vuonna 2015! 

 

image

 

Tasan vuosi sitten tein päätöksen jenkeissä koskien vuoden 2015 IFBB:n kisoja. Päätin että aion olla niin niin hyvä, kuin se suinkin on mahdollista tuossa ajassa ja täysin uudella, ulkomaiselle valmennuksella. Päätin että se on joko tai, kaikki tai ei mitään. Se olikin nimenomaan kaikki; jätin mm. sosiaalisen elämän aika minimiin koko vuodeksi ja hoidin vain työt ja treenit sekä pilkun tarkasti ruokavalioni. Välillä pelotti jopa pelotti se syvyys, mihin menin uuden minäni kanssa. Se palo mikä mulla kasvoi vuoden mittaan sisällä oli niin vahva! Välillä kävin aivan hulluuden kynnyksellä taistelussa itseäni ja omia heikkouksiani vastaan. Onneksi perhe ja ystävät pysyi, vaikka saatoin välillä tehdä katoamistemppuja ja vaikuttaa siltä, että olen liittynyt vähintäänkin johonkin uskonlahkoon nimeltä ”Fitness”.

Tein muutenkin aika paljon riskejä, ja luovuin monista työprojekteista sen takia, koska luotin ja uskoin omaan tekemiseen niin paljon ja en halunnut minkään vievän siltä aikaa. Toivoin, että joku päivä teen tätä työkseni. En ajatellut että se tulee näin pian! Saavutin vuodessa enemmän kuin uskalsin toivoa.

Mutta, vuosi 2015 oli vasta harjoittelua.  

Vaikka ansaitsin nyt paikkani Pro-liigaan, alkaa todellinen ammattiurheilu vasta nyt…tehdään sitä mun omaa unelma fysiikkaa!

Nöyrin mielin siis lähden metsästämään vähintään sillä samalla palolla uusia huippuja, kuin vuosi sitten. Erona on se, että nyt saan tehdä tätä työkseni ja enää sitä ei tarvi tehdä niin yksin. Iso kiitos siitä sponsoreille ja IFBB:lle.

Monta uutta projektia alkaa ensi vuonna ja yksi niistä on uusi blogi. Aloitan sen eriosoitteessa alkaen 4.1.2016. Seuraile siis ihmeessä mun Instagramia ja saat tietää sitä kautta uuden blogi-sivustoni. Saan myös vihdoin omat nettisivuni auki, ja sinne tulee kaikki mun uusista valmennuksista.

Päätän tämän viimeisen blogin muutamaan kuvakollaasiin vuoden ajalta, mm. tätä on ollut vuosi 2015 lajin parissa:

 

image

 

image

 

image

 

Hyvää Uutta Vuotta juuri sinulle!

 

-S

Ilmianna asiaton kirjoitus

Kommentointi on suljettu