JOULU 🎅🏾😍

Joulu on nyt virallisesti täällä ja itse ainakin olen todella pikkuloman tarpeessa. Kiireisenä mut on nyt pitänyt uudet alkavat projektit ja tietysti mun FitbySofia -valmennukset! Mahtavaa kuinka moni lähti etävalmennuksiin mukaan näin joulunkin alla! Varmasti loput innostuu tammikuussa, kun se kesäkroppa pitää alkaa kaivaa esiin..tai mikä se tavoite onkaan. 🙂  Valmennuskyselyt voi lähettää fitbysofia@gmail.com, ja siten voit vielä saada ohjelmasi ennen tammikuuta TAI jopa jouluksi! 😉

 

image

 

Kuusen alus alkaa täyttyä, mutta vielä olisi paketoitavaa ja ostettavaakin. Vannoin että tänä vuonna en ole jouluostoksilla enää 23.12, mutta näköjään siltä ei vaan voi välttyä!

Joulu on aikaa, jolloin tulee herkuteltua. Mun mielestä se on vähintäänkin suotavaa, vaikka olisitkin esim. dieetillä. Kunhan se jää 1-2 päivään! Ja silloinkin voi tehdä hyviä valintoja.

Meilläkin jouluruuat tulee olemaan aika perinteiset, mutta pyrin syömään suhteellisen puhtaasti silloinkin. Täytän lautasen runsaalla herkkusalaatilla pähkinöineen ja avocadoineen sekä lohella ja kalkkunalla, mutta laatikoita, kinkkuja ja juustoja aion maistella kohtuudella viinin kera. Viikossa pidän muutenkin yhden cheat-päivän ja ajoitan sen nyt sopivasti jouluun.

Joulukonvehtien kanssa tänä vuonna mulla on uusi kokeilu; sokerittomat/stevialla -makeutetut versiot. Syy on ihan se, että en tykkää siitä sokeriähkystä ja DARRASTA mikä sokrusta tulee. Näitä löytyy mm. Stokkalta.

 

image

 

Toinen terveellisempi ja persoonallisempi vaihtoehto on itsetehdyt konvehdit!!! Niitä saa tehtyä helposti tällä Cocovin raakasuklaa -setillä. Mä aion tehdä näitä aatoksi ja silloin saa varmasti haluamiansa makuja. Mä meinaan tehdä ainakin cashew ja maapähkinävoi -suklaita! 😌👌🏽

 

image

 

Jouluksi me lähdetään mökille, ja laitan sieltä tunnelmia viimeistään aattona! Ainiin ja paljastan joitain lahjoja mitä pukki tuo.. JOS se tuo. 😀

Nautinnollista joulun aikaa ja muistakaa relata ja kerätä voimia uuden vuoden alkuun.

 

-S

 

Ilmianna asiaton kirjoitus

Kommentointi on suljettu