Iso viikko!

Heippa vaan!

Ensinnäkin haluan vielä kerran kiittää jokaista, joka minua on onnitellut MM-voitosta näiden parin viikon aikana, niin virtuaalisesti kuin livenäkin! On ollut ihana huomata kuinka olette eläneet mukana tässä. Saan varmasti voimaa ensi vuoteen teiltä ja haluan puolestani motivoida teitä eteenpäin jos suinkin voin. Olette ihania!!!

Laitoin myös toissapäivänä virallisesti ensimmäisen valmennuskamppikseni pystyyn, eli nyt otan asiakkaita etä -sekä lähivalmennukseenkin. Kisavalmennuksta ei ole siis kyse, vaan ihan ”tavallisesta” kuntoprojektista! Eli olipa sitten tavoitteesi keventyminen, kiinteytyminen, saada urheilullisempi ulkomuoto tai löytää treenaamisen ilo ja saada parempi, terveempi sinä, niin ota yhteyttä ja autan sinua! 🙂 Ohjelmat suunnittelen asiakkaan toiveiden mukaan.

Kunto-ohjelma on myöskin loistava lahjaidea! 😉

Yhteydenotot: fitbysofia@gmail.com

image

 

Sain paripäivää sitten hienoja uutisia, nimittäin olen ehdolla ”Vuoden sykähdyttävin urheiluhetki” -palkinnon saajaksi Suomen Urheilugaalaan. Ehdokkaita on 27, ja 10 eniten ääniä saanutta pääsee itse gaalaan ja ehdolle palkinnon saajaksi. Ihan huonossa seurassa en kyllä ole, nimittäin ehdolla on mm. Teemu Selänne ja muita Suomen urheilun supertähtiä. Tämä on siis tietysti valtava kunnia olla edes ehdolla ja ensimmäistä kertaa saada edustaa fitnesslajia tässä äänestyksessä! Olen uusi urheilija ja nousin ammattilaiseksi ennätysnopeasti, mutta olen ansainnut paikkani kovalla työlläni jota aion jatkaa vastakin tulevaisuudessa. Nyt ymmärrän sanonnan: You get what you give! 🙂

Itse lajinikin kannalta olisi tärkeää, että pääsisin itse gaalaan mukaan ja näin saadaan myös lajillemme tunnustusta. 🙂 Olen siis erittäin kiitollinen jos äänestät minua numerolla 25 täällä:

lyyti.fi/group/sykahdyttavinhetki2015

 

image

 

Tällä hetkellä istun kampaajallani Salon Klipsissä ja tällä kertaa teen hiukan isompaa muutosta, pelkkä tumma tukka alkoi kyllästyttää… 😀 Katsotaan pian miltä näyttää!

Ihanaa itsenäisyyspäivän viikonloppua kaikille,

Sofia

 

 

Ilmianna asiaton kirjoitus

Kommentointi on suljettu