Mitä se kroppa sanoo nyt?

Kohta on kaksi viikkoa kisoista ja kroppa alkaa vihdoin palautua. Kävin eilen ensimmäisen kerran treenaamassa!!! Yleensä menen heti kisojen jälkeen jo takaisin sorvin ääreen, mutta nyt oli pakko levätä. Olin ajatellut 2 viikon täyslepoa, mutta eilen tuli fiilis mennä tekemään kevyt jalkatreeni. Oli ihanaa taas treenata kun oli energiat latautuneet ja lihakset täynnä. 😉 Ruokia en edelleenkään ole punninnut ja olen syönyt fiiliksen mukaan. Välillä herkkuja, esim karkkia, mutta pääsääntöisesti tekee mieli vain puhdasta ruokaa.

No kuinka nopeasti se kisakunto on ohi? Nopeasti! Sitä ei olekaan tarkoitus ylläpitää ja se olisi mahdotonta. Ihminen ei voi olla ilman suolaa eikä nestevajeella kovin pitkään. Vaikkakin mun kisaviimeistelyt on hyvin helpot, eli mitään vippaskonsteja ei käytetä. Kun olet kunnossa, olet kunnossa myös lavalla! En myöskään käytä alkoholia ”kuivatteluun” enkä takahuoneessa ota shottia. Kisapäivänä syön lähes samanlailla kuin muulloinkin, ainoastaan enemmän hiilareita ja en syö kasviksia. En myöskään käytä suolaa tai sokeria kisapäivänä.

Tältä se kroppa näyttää nyt:

image

VS

Ennen kisaviikolla:

image

 

En tosiaankaan ota paineita näin off-seasonilla kuinka tikissä olen. Haluan tietysti olla hyvässä kunnossa, mutta en stressaa siitä. En ole tehnyt yhtäkään aerobista treeniä kuin vasta eilen kevyen lenkin. Ensi viikolla aloitan uudella ohjelmalla johon kuuluu aerobista treeniä ylläpitoon, mutta lähinnä vain kovaa salitreeniä. Kuvauksia varten haluan pysyä kunnossa ympärivuoden ja teen yleensä mini-dieetin ennen niitä (nostan aerobista treenimäärää). Tärkeintä nyt offilla on jaksaa treenata kovaa, jotta saan muhkeutta lisää PRO-lavoille. Kokoa ei bikinissä enää mulle tarvita muuten.

Eli aion nauttia joulusta syöden (kuitenkin fiksusti ja hyviä valintoja tehden ;)) ja viettää lepopäiviä välillä, mitä mulla ei ole kisaprepillä.

 

Ja kuvauksista puheenollen; jouduin vähän väkisinkin tekemään olkapää -pakaratreeniä paripäivää sitten. Kuvattiin nimittäin treeni-juttu Hesariin..aikamoinen treeni-ilme sieltä tulikin urheilun kanteen. 😀 Hesarin netistä pitäisi myös löytyä mun vinkit kotitreeniin eli pikku treenivideo. 🙂

 

image

 

Ihanaa viikonloppua!

-S

 

Ilmianna asiaton kirjoitus

Kommentointi on suljettu