”lomalla”

37 viikkoa meni tänä vuonna kisaprepillä ja viime viikko oli ensimmäinen viikko koko vuonna, kun en tehnyt mitään treeniä tai punninnut ruokia/laskenut makroja. Olin siis mini-lomalla! Ansaitusti. 🙂 Tein muutamat kuvaukset ja lehti -ja radiohaastattelut seka tv-esiintymisen sunnuntaina, mutta muuten olin aika iisisti. Halusin antaa kropan kerätä voimia ja nukuin paljon. Kunnon loma täytyy pitää joulun jälkeen, ja lähteä jonnekkin matkalle ja saada oikeasti irtiotto arjesta!

 

image

IL.

 

image

The Voice.

 

image

Arto Nyberg/YLE

 

Kerettiin me vähän juhliakin viikonloppuna ja huomaan kyllä että alkoholi ei ole kuulunut mun elämään montaa kertaa tänä vuonna…jäätävät olot vielä eilenkin! Hyhhyh. 🙂 Kiitos kuitenkin kaikille ihanille, kenenkanssa viikonloppua vietin. Oli sen arvoista!!!

 

image

Showroom.

 

image

 

Sain eilen illalla puhelun valmentajalta jenkeistä, hänellä oli uusia ideoita ja suunnitelmia mun varalle ja olen kyllä aika innoissani tulevasta vuodesta. Usko omiin unelmiin ja kova työ niitä kohti alkaa tuottaa hedelmää ja se on kyllä niin siistiä elämässä! Paljon tapahtuu ja nyt vaan pääkylmänä eteenpäin.

Aloitetaan tällä viikolla myös ensimmäinen kunnon off-season kausi valmentajani kanssa ensi vuotta varten. Motivaatio on kyllä huipussaan. Im ready!

Pääsen tällä viikolla myös palaamaan teihin, jotka halusitte aloittaa etävalmennusta kanssani. Mun pt-palveluiden nettisivut aukeaa vähän myöhemmin!

 

Tsemppiä jokaikisen viikkoon!

S

Ilmianna asiaton kirjoitus

Kommentointi on suljettu