MM-kultaa 2015!

Wau.. Se on sana joka kuvaa parhaiten tällä hetkellä mun kisaviikonlopun jälkeistä fiilistä. Voisimpa elää sen vielä uudelleen x 10. 🙂

 

image

 

Olen todella kunnianhimoinen ja voitonhaluinen urheilija, mutta myös realisti. MM-kisoihin lähtiessäni tajusin realiteetit; kuntoni on kohdillaan, olen kehittynyt kokoajan kisakisalta joka osa-alueella, lookkini on kunnossa, MUTTA olen täysin tuntematon ja uusi kilpailija maailmalla. Eli uskalsin unelmoida lähinnä finaalipaikasta.

 

image

Suomen Men’s Physique -edustaja Sherko. Onnea vielä Sherkolle pronssista ja kiitos tsemppauksesta! Kisavärit by ihana Nina Tanner.

 

Mun sarjassa oli kisaajia 39 eli PALJON! MM-tasolla jo eliminaatio kierros sai kauheat paineet päälle, hyviä tyttöjä tippui kisasta yli 20 heti!

Kun kuulin että selvisin eliminaatiosta, aloin saamaan taas itsevarmuuteni takaisin ja lavalle oli kivempi mennä. Meitä seisotettiin lavalla pitkään, ennenkuin tehtiin ensimmäinen vertailu; pääsin siihen, JES! Eli finaalipaikka hyvin todennäköinen.

Poset olivat juuri muuttuneet edellisillan tuomari kokouksessa ja se toi oman haasteensa. Muutokset oli aika isoja, ja esim. takapose oli aivan erilainen. Kun pääsin lavalta ennen finaalia, kävin uusia poseja läpi ja sain onneksi palautetta Nikolta ja Suomen joukkueelta että ne näytti hyvältä lavalla.

 

image

image

image

Takapose. Suorassa, ilman ”pyllistystä” ja paino hiukan toisella jalalla, käsi lanteilla. Myöskin hiukset piti siirtää pois selän edestä vertailussa. (Minä vihreässä bikinissä.)

 

Finaaliin päästyäni oli jo lupa tuulettaa; olen MM-top6! Nälkähän kasvaa syödessä ja päätin taistella tieni mitaleille. Finaalikierroksen I-kävelyssä olin kuin kala vedessä; se meni todella hyvin vaikka tein sen ensimmäisen kerran ilman selkeää koreota! Tuli fiilis hiukan improvisoida fiiliksen mukaan. 🙂 Sainkin itseasiassa I-kävelystäni paljon hyvää palautetta kisojen jälkeen.

Sitten olikin palkintojen jako ja yllättäen seisoin kahdestaan lopulta Ruotsin edustajan kanssa odottaen kumpi vie hopeaa, kumpi sen himoitun kullan. Shokki oli aika iso kun hopea menikin Ruotsiin! Seuraavat hetket tästä meni jossain sumussa, mutta kun maamme laulu lähti soimaan tajusin saavutukseni ja kyyneliltä ei säästytty. :,) Tuo hetki on se mistä olin unelmoinut! Ja se oli siinä. Pääsin päättämään debyyttivuoteni ja amatööriurani hienoimmalla mahdollisella tavalla. Näin sen näin jossain päiväunissani. 🙂

 

image

 

image

 

Annoin tälle lajille tänä vuonna kaiken, treenasin ja preppasin niin kovaa kuin pystyin. Luovuin paljosta, mutta sain paljon enemmän. Mikään menestys ei tule helpolla, todistin sen taas itselleni ja sen että kova työ palkitaan aina. MM-preppi oli elämäni haastavinta aikaa, koska olin niin väsynyt fyysisesti ja henkisesti, mutta en antanut periksi piiruakaan.

Moni on kysynyt jo, että mitä nyt tapahtuu ja milloin kisaan sitten Pro-lavalla.. Nyt se työ vasta alkaa ja ammattilaisliigaan pääsy on suuri kunnia, ja haluan tehdä pro-debyytin valmiina. Nyt tehdään suunnitelma sitä varten ja aloitan vihdoin ensimmäisen kehityskauteni. Motivaatio on suuri, nimittäin seuraavaksi on ”isot” tytöt vastassa. 😉

Kiitos sponsoreilleni kaikesta tuestanne:

FAST Finland

Protin Nutrition

Biancaneve

Voimalaitos ja Idealfit

Salon Klipsi/Wella

Bluelagoonbeauty

KIITOS myös IFBB Finland ja NFE kun mahdollistatte tämän Suomen lajin edustajille!

 

Believe in your dreams,

S

Ilmianna asiaton kirjoitus

Kommentointi on suljettu