MM!!!!

Hyvää huomenta Budapestista!

Kisa-aamu valkeni mulla jo 06 aikoihin vaikka olisin saanut nukkua hiukan pidempään…jostain syystä ei väsytä. 😉

Eilinen päivä oli todella pitkä ja raskas; lähtö kotoa kukonlaulunaikaan ja odottelua iltaan asti täällä päässä, että saatiin hotellihuoneet. Hotelli on aivan täyteen buukattu kisaajia ympäri maailman! Eväitä syötiin missä milloinkin ja ensimmäiseksi haasteeksi koitui löytää suolatonta vettä; Unkarilaiset ilmeisesti tykkää juoda vetensä suolaisena.. 😀 Loppu hyvin kaikki hyvin, kaikki meni kuitenkin nappiin ja pääsin ajoissa nukkumaan.

 

image

Ps. Lekue ”mikrokäärö” on maailman parhaita keksintöjä. 🙂

 

 

image

 

Valmentajan kanssa ollaan kuntoon molemmat tyytyväisiä ja paino oli samoissa luvuissa kuin Nordic Expossa. Eilen illalla ennen nukkumaan menoa kunto oli jo aika rapea.

 

image

 

Seuraavaksi mennään aamiaiselle ja meinaan syödä jälleen puuroni eksoottisesti vaalealla kalalla tai jopa kanalla höystettynä. 😉 Sen jälkeen Nina Tanner tulee tekemään mulle kisavärin ja sitten mennään. Mun kisat pitäisi olla illalla viimeisenä, katsotaan minkälainen päivä tästä tulee! Sen tiedän että MM-kisoissa taso on todellaaaaa KOVA, mutta Team Finland tekee varmasti parhaansa! 🙂

 

image

 

-Sofia/Team FAST

 

Ilmianna asiaton kirjoitus

Kommentointi on suljettu